121 BDSM

121bdsm.com | Hete BDSM Actie

Ontdek dominantie en onderwerping met ons hier bij 121 BDSM. Discrete en kinky BDSM actie wacht op je.


Artikelen over 121 BDSM

BDSM - Voor meer erotisch plezier en ontspanning

BDSM - Voor meer erotisch plezier en ontspanning

De kop van dit artikel lijkt interessant, maar je zult je wel afvragen wat BDSM nou eigenlijk is? BDSM is namelijk een afkorting voor een verscheidenheid aan seksuele praktijken waarbij bondage, dominantie en onderwerping / sadomasochisme een onderdeel daarvan zijn. In de praktijk vervullen de partners specifieke rollen waarin de ene partner dominant is en de andere onderdanig. Men kan aan BDSM do ... [...]

121 BDSM Reviews

  BDSM site voor mannen en vrouwen

  Het leuke aan 121 BDSM is, dat de site zowel mannelijke als vrouwelijke gebruikers bevat. Ik ben zelf een echte BDSM lover en ben vaker op zoek naar een one night stand met gelijkgestemde vrouwen. Wat je merkt op andere sites, is dat de gebruikers overwegend mannen zijn en dat er bijna geen vrouwen zijn waar je echt mee kunt afspreken. Ik was dus op zoek naar meer uitdaging en kwam deze site tegen. Bij het benaderen van de site moest ik mij direct aanmelden. Na mij aangemeld te hebben ging een wereld voor mij open. De site bevat een aantal mannen en leuke vrouwen, die binnen de kortste keren contact met je opnemen en via de chat met je beginnen te firten over BDSM en meer. De site is dus echt een aanrader. De site is wel meer op het internationale gefocust, want de site is in het Engels. Dat is wel een beetje minder omdat mensen, die de Engelse taal niet machtig zijn geen gebruik kunnen maken van de diensten van de site.

  Sterke punten
  De site bevat genoeg mannelijke en vrouwelijke BDSM lovers, die binnen de kortste keren contact met je opnemen voor BDSM chats en meer.

  Zwakke punten
  De site is in het Engels.

  Top klantenservice

  Ik ben al geruime tijd lid van deze site en heb geregeld leuk chat contact met een aantal gebruikers. Tot een echte date is het nog niet gekomen, maar dat komt misschien ook omdat ik daar nog niet open voor sta of een beetje huiverig ben. Voorheen voelde ik me vaker eenzaam, maar met deze site kan ik leuke berichten sturen waar ik mijn BDSM fantasien deel met andere gebruikers. Het leuke daarvan is, dat er niet wordt neergekeken op mij, omdat het gaat om andere gelijkgestemde mannen en vrouwen. Ik kan gewoon mezelf zijn. Alleen was ik plots mijn wachtwoord kwijt, althans vanwege een kapotte keyboard had ik per ongeluk een aantal keren het verkeerde wachtwoord ingegeven en wist niet wat ik moest doen. Gelukkig wist de klantenservice mij binnen de kortste keren hieruit te helpen met een wachtwoord resit. Zij gaven mij aan, dat ik gewoon op Password reset kon klikken. Gek dat ik er niet direct aan dacht. Dus al met al wel een top BDSM datingsite om zeker te overwegen.

  Sterke punten
  De klantenservice reageert snel, de site heeft een aantal interessante gebruikers en je kunt over alles en nog wat op het gebied van BDSM met ze praten.

  Zwakke punten
  De site is in het Engels en bepaalde instructies kunnen soms moeilijk te verstaan zijn. Gelukkig bestaan er gratis translation sites waar je gebruik van kunt maken.

  Een interessante BDSM site

  Ik ben deze site pas tegengekomen en moet eerlijkheidshalve aangeven, dat de site mij in eerste instantie niet aantrok. Zodra je op de startpagina bent krijg je direct een aanmeldformulier te zien. Dat vond ik minder want ik had nog niet eens kunnen zien hoe de gebruikers op de site eruit zien, welke diensten de site te bieden heeft en meer. Maar omdat ik echt op zoek was naar iets nieuws, heb ik de verleiding niet kunnen weerstaan mij aan te melden. En daar heb ik geen spijt van want direct na mijn aanmelding kon ik de profielen van de andere leden bekijken en heb ik contact kunnen leggen met een leuke koppel. Dus ondanks de site er in eerste instantie niet uitnodigend uitziet is het uiteindelijk toch een zeer interessante BDSM site met een aantal gewillige mannen en vrouwen, die ook op zoek zijn naar spannende BDSM dates.

  Sterke punten
  De site is interessant en bevat een aantal interessante gebruikers waar je contact mee kunt opnemen.

  Zwakke punten
  Zonder een beeld te hebben van de site, krijg je bij het benaderen van de site direct een online aanmeldformulier te zien. Misschien zou het handig zijn om het aanmeldformulier te koppelen met een aantal interessante uitgelichte profielen om toch een goed beeld te kunnen krijgen van wat de site te bieden heeft.

Bezoek 121 BDSM

Schrijf een review