BDSM - Voor meer erotisch plezier en ontspanning

BDSM - Voor meer erotisch plezier en ontspanning

BDSM - Voor meer erotisch plezier en ontspanning
30 november 2020

De kop van dit artikel lijkt interessant, maar je zult je wel afvragen wat BDSM nou eigenlijk is? BDSM is namelijk een afkorting voor een verscheidenheid aan seksuele praktijken waarbij bondage, dominantie en onderwerping / sadomasochisme een onderdeel daarvan zijn. In de praktijk vervullen de partners specifieke rollen waarin de ene partner dominant is en de andere onderdanig. Men kan aan BDSM doen door het uitvoeren van specifieke scènes of door de andere wat ‘lekkere’ pijn te laten voelen. Hoewel BDSM vaak wordt afgeschilderd als afwijkend of taboe, is gebleken dat deze vorm van seks een veel voorkomende fantasie en praktijk is voor veel individuen en stellen.

Soorten BDSM

Sommige soorten BDSM-praktijken zijn onder meer dominantie, onderwerping, bondage, rollenspel, wax spelen, impact spelen, slaan, Sadisme, masochisme, pijnspel, vernedering spelen en veel meer. Het is belangrijk op te merken, dat hoewel BDSM-praktijken het gebruik van pijn en vernedering of rollenspelscenario's kunnen omvatten, die worden gekenmerkt door dominantie en onderwerping, het ook het gebruik van veiligheidsmaatregelen vereist. Behalve het in acht nemen van algemene veiligheidseisen is het ook verstandig om van te voren afspraken te maken met je partner. Komen jullie overeen om een stopwoord te gebruiken als een van jullie vinden, dat het uitvoeren van een BDSM scene nog net even te ver gaat.

Hoe te beginnen met BDSM

Personen, die interesse hebben in BDSM en niet weten hoe te beginnen, geen nood. Er zijn gelukkig een aantal geweldige manieren om te beginnen. Er zijn een aantal BDSM-oefeningen voor starters, die goed van pas komen. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met haren trekken, blinddoeken, licht slaan, rollenspel of seks met een sjaal of bondage stropdas. Voor intensere vormen van dit erotisch spel is het raadzaam om eerst een ​​les te volgen, een boek te lezen of instructievideo's te bekijken. Het is verstandig om voorzorgsmaatregelen te treffen want sommige handelingen kunnen best gevaarlijk zijn. Stem goed met elkaar af zodat een ieder weet wat er zal gebeuren.

Verbeterde geestelijke gezondheid

Veel personen ervaren het uitoefenen van BDSM als zeer positief. Hun geestelijke gezondheid lijkt ook te verbeteren. Het positieve van BDSM is voor de meeste beoefenaars daarvan, dat partners zich veiliger voelen in hun relatie, dat ze een verhoogd gevoel van welzijn hebben, dat ze gewetensvoller zijn ten opzicht van de andere partner en dat ze meer extravert zijn. Daarnaast merken partners, dat ze meer open staan voor nieuwe BDSM uitdagingen, dat hun angst afneemt, dat ze minder stress ervaren en dat ze minder gevoelig zijn voor de percepties van anderen.

Hoe kan ik beginnen met BDSM?

Lijkt BDSM je interessant en zou je het willen proberen? Dan is het van belang, dat je het met je partner bespreekt. Probeer wat instructievideo’s of informatie van het internet erbij te halen om een goede eerste BDSM ervaring te hebben. Lijkt het jullie ook interessant om BDSM te praktiseren met een grotere groep of ben je single en ben je op zoek naar een BDSM partner? Dan kun je een goede BDSM website zoeken als bijvoorbeeld 121 BDSM en op zoek gaan naar spannende mannen en vrouwen, die je de beste BDSM ervaring kunnen laten beleven. Zulke sites zitten boordevol gelijkgestemde mannen en vrouwen, die net als jouw ook op zoek zijn naar BDSM spanning en sensatie.

Bezoek 121 BDSM

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden