Swinger Dates - Tips voor succesvolle eerste dates

Swinger Dates - Tips voor succesvolle eerste dates

Swinger Dates - Tips voor succesvolle eerste dates
30 november 2020

Een date hoort leuk te zijn, maar waarom voel je je van tevoren altijd nerveus? Bij elke date heb je weer de vragen, die in je op komen. Wie betaald of wat kan men van mi verwachten? Zijn enkele vragen, die je jezelf mogelijk kunt stellen. Als je nu van plan bent om op een eerste swing date te gaan, dan komt er een hele nieuwe lijst met ‘wat als vragen’ om je zorgen over te maken, zoals speelstijlen of lichaamsvergelijkingen en meer. Natuurlijk heb je de morele steun van je partner bij je, maar de eerste korte tijd is er in ieder geval een goede mogelijkheid, dat je je behoorlijk ongerust kunt voelen over een swinger date. Om die angst te verminderen, volgen hier enkele tips om ervoor te zorgen, dat alles soepel verloopt en dat jullie allemaal een leuke tijd samen hebben.

Waar kun je het best gelijkgestemde koppels ontmoeten?

Een geweldige manier om andere stellen te ontmoeten, is in een parenclub of op een feest. Er kan een chemie zijn, die er persoonlijk zal zijn, maar die gewoon niet zo goed online vertaalt. Een toevallige ontmoeting op een feestje of zelfs een geplande ontmoeting in een club heeft doorgaans een lagere inzet dan een eerste ontmoeting tijdens een diner / borrel, omdat deel uitmaken van een menigte een ingebouwd ontsnappingsluik is. Aan de andere kant kan het zoeken naar een connectie op een persoonlijk evenement waar je niemand anders kent intimiderend zijn, dus veel swingers beginnen hun zoektocht liever online.

Er zijn tal van legitieme datingsites voor swingers online als je die route wilt inslaan. Een bekende site is bijvoorbeeld 121 Swinging. Er zijn Swinger sites, die gericht zijn op meer informele ontmoetingen en weer andere, die meer gericht zijn op daten en het opbouwen van vriendschappen. Volledigere profielen bieden aanwijzingen, die je helpen de levensstijlpersoonlijkheid van een paar te begrijpen en wat ze zoeken om erachter te komen of ze goed bij je passen.

Je datingprofiel

Praat met jezelf, maar wees tegelijkertijd eerlijk. Besteed tijd aan het maken van het beste datingprofiel voor jezelf als koppel. Wees open over wat voor soort arrangement je zoekt. Gebruik een leuke foto van jullie beiden, zorg er ook voor dat deze recent is en een getrouwe weergave is van hoe je er nu uitziet.

Je hoeft niet huiverig te zijn om de eerste stap te zetten. Leun niet achterover om te wachten tot andere koppels je een bericht sturen. Blader door andere profielen en stuur enkele berichten naar stellen, die je interesseren, en vertel hen waarom je geïnteresseerd bent. De eerste stap online zetten kan in het begin eng zijn, maar het wordt gemakkelijker en levert veel betere resultaten op dan alleen maar wachten tot mensen contact met je opnemen.

Neem de tijd om er een koppel te kiezen

Doe je onderzoek en wees selectief over het stel of de persoon met wie je uitgaat, vooral als het je eerste keer is. Als je de allerbeste ervaring wilt, neem dan geen genoegen voordat je een stel hebt gevonden, jullie allebei leuk vinden en waar jullie waarschijnlijk mee kunnen opschieten. Op date gaan met mensen waartoe je niet zo aangetrokken bent en waar je niets mee gemeen hebt, is ongeveer net zo leuk als het krijgen van een wortelkanaalbehandeling. Ben je van plan te chatten met het andere koppel? Neem dan hun biografieën door en bekijk hun foto’s op sociale media. Je zult een veel betere date hebben als je in dit stadium op zijn minst een beetje kieskeurig bent en je zult er eerder enthousiast over zijn als je ze echt aantrekkelijk vinden.

Bezoek 121 Swinging

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden