121 BDSM

121bdsm.com | Hete BDSM Actie

Ontdek dominantie en onderwerping met ons hier bij 121 BDSM. Discrete en kinky BDSM actie wacht op je.


Artikelen over 121 BDSM

BDSM - Voor meer erotisch plezier en ontspanning

BDSM - Voor meer erotisch plezier en ontspanning

De kop van dit artikel lijkt interessant, maar je zult je wel afvragen wat BDSM nou eigenlijk is? BDSM is namelijk een afkorting voor een verscheidenheid aan seksuele praktijken waarbij bondage, dominantie en onderwerping / sadomasochisme een onderdeel daarvan zijn. In de praktijk vervullen de partners specifieke rollen waarin de ene partner dominant is en de andere onderdanig. Men kan aan BDSM do ... [...]

121 BDSM Reviews

  Een interessante BDSM site

  Ik ben deze site pas tegengekomen en moet eerlijkheidshalve aangeven, dat de site mij in eerste instantie niet aantrok. Zodra je op de startpagina bent krijg je direct een aanmeldformulier te zien. Dat vond ik minder want ik had nog niet eens kunnen zien hoe de gebruikers op de site eruit zien, welke diensten de site te bieden heeft en meer. Maar omdat ik echt op zoek was naar iets nieuws, heb ik de verleiding niet kunnen weerstaan mij aan te melden. En daar heb ik geen spijt van want direct na mijn aanmelding kon ik de profielen van de andere leden bekijken en heb ik contact kunnen leggen met een leuke koppel. Dus ondanks de site er in eerste instantie niet uitnodigend uitziet is het uiteindelijk toch een zeer interessante BDSM site met een aantal gewillige mannen en vrouwen, die ook op zoek zijn naar spannende BDSM dates.

  Sterke punten
  De site is interessant en bevat een aantal interessante gebruikers waar je contact mee kunt opnemen.

  Zwakke punten
  Zonder een beeld te hebben van de site, krijg je bij het benaderen van de site direct een online aanmeldformulier te zien. Misschien zou het handig zijn om het aanmeldformulier te koppelen met een aantal interessante uitgelichte profielen om toch een goed beeld te kunnen krijgen van wat de site te bieden heeft.

Bezoek 121 BDSM

Schrijf een review