121 Swinging

Steamy Swinger Actie

Doe mee aan de actie met andere swingende koppels in onze 121 Swinging gemeenschap. Ontmoet swingers en geniet van discrete ontmoetingen.


Artikelen over 121 Swinging

Swinger Dates - Tips voor succesvolle eerste dates

Swinger Dates - Tips voor succesvolle eerste dates

Een date hoort leuk te zijn, maar waarom voel je je van tevoren altijd nerveus? Bij elke date heb je weer de vragen, die in je op komen. Wie betaald of wat kan men van mi verwachten? Zijn enkele vragen, die je jezelf mogelijk kunt stellen. Als je nu van plan bent om op een eerste swing date te gaan, dan komt er een hele nieuwe lijst met ‘wat als vragen’ om je zorgen over te maken, zoal ... [...]

121 Swinging Reviews

    Een site welke het proberen waard is

    121 Swinging is een datingsite welke in het engels is en welke dus meer internationaal gericht is. Ik moet vanwege het werk vaker afreizen naar het buitenland en dan lijkt het mij handig om bevriend te zijn met leuke seks koppels en maatjes. Ik ben single, maar vindt het leuk om het bed te delen met koppels. Is altijd mijn stoute jongens droom geweest en vindt het gewoon geil om te doen. Ik heb mij dus aangemeld op deze site en ben een aantal leuke koppels tegengekomen. Voorlopig is het bij chatten gebleven, maar zodra ik in het land ben waar ze woonachtig zijn, zullen zij de eersten zijn, die bezoek van mij zullen krijgen voor een spannende swing sexdate. De mannen en de vrouwen op deze site staan gelukkig open voor alle vormen van swingdates en zijn gewillig om af te spreken. Op andere sites krijg je het gevoel dat je met een robot aan het chatten bent, want je krijgt soms antwoord of een vraag welke je in een eerdere conversatie al beantwoord hebt of de persoon aan de andere kant krijgt zoveel berichten, dat ze niet kunnen bijhouden wat er al gezegd is of niet. Gelukkig heb ik die ervaring niet op deze site (althans nog niet) en zou daarom alle swing lovers aanraden zich aan te melden op deze site.

Bezoek 121 Swinging

Schrijf een review