121 Swinging

Steamy Swinger Actie

Doe mee aan de actie met andere swingende koppels in onze 121 Swinging gemeenschap. Ontmoet swingers en geniet van discrete ontmoetingen.


Artikelen over 121 Swinging

Swinger Dates - Tips voor succesvolle eerste dates

Swinger Dates - Tips voor succesvolle eerste dates

Een date hoort leuk te zijn, maar waarom voel je je van tevoren altijd nerveus? Bij elke date heb je weer de vragen, die in je op komen. Wie betaald of wat kan men van mi verwachten? Zijn enkele vragen, die je jezelf mogelijk kunt stellen. Als je nu van plan bent om op een eerste swing date te gaan, dan komt er een hele nieuwe lijst met ‘wat als vragen’ om je zorgen over te maken, zoal ... [...]

121 Swinging Reviews

  Een datingsite voor alle Swing liefhebbers

  Mijn man en ik hadden op gegeven moment het gevoel, dat we uit elkaar aan het groeien zijn. De seks was minder spannend en we leken wat uitdaging te missen. Mijn man kwam toen met het idee om een swing date te proberen. In eerste instantie stond ik er niet open voor, maar na het een keertje geprobeerd te hebben, lijkt het mij juist iets waar ik steeds weer naar verlang, niet omdat ik niet van mijn man meer hou, want ik heb hem nog steeds lief, maar het lijkt mij ook spannend om het zo nu en dan te doen met een andere man. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor mijn man. We hebben het geprobeerd in parenclubs, maar vanwege privacy redenen hebben wij besloten een website te proberen. Wij kwamen 121 Swinging tegen en alhoewel het aan het begin minder interessant leek, bleek het na de aanmelding gelukkig niet zo te zijn. Wij hebben inmiddels een koppel ontmoet, waar we vaker mee afspreken. Je moet wel een beetje geduld hebben want een date online vindt je niet binnen de kortste keren, maar we waren wel succevol in het vinden van een leuke koppel welke ook nog woonachtig is bij ons in de buurt.

  Sterke punten
  Een site waar je een beetje geduld moet hebben, maar succesvol kan zijn bij het vinden van swingdates.

  Zwakke punten
  Je krijgt niet eens kans om de site te benaderen als gast. Om gebruik te maken van de diensten van de site of om een beeld te hebben, dien je je eerst aan te melden op de site.

Bezoek 121 Swinging

Schrijf een review