121 Swinging

Steamy Swinger Actie

Doe mee aan de actie met andere swingende koppels in onze 121 Swinging gemeenschap. Ontmoet swingers en geniet van discrete ontmoetingen.


Artikelen over 121 Swinging

Swinger Dates - Tips voor succesvolle eerste dates

Swinger Dates - Tips voor succesvolle eerste dates

Een date hoort leuk te zijn, maar waarom voel je je van tevoren altijd nerveus? Bij elke date heb je weer de vragen, die in je op komen. Wie betaald of wat kan men van mi verwachten? Zijn enkele vragen, die je jezelf mogelijk kunt stellen. Als je nu van plan bent om op een eerste swing date te gaan, dan komt er een hele nieuwe lijst met ‘wat als vragen’ om je zorgen over te maken, zoal ... [...]

121 Swinging Reviews

  De site is niet alleen bestemd voor koppels

  121 Swinging is een datingsite welke niet alleen bestemd is voor koppels. Er zijn ook genoeg single mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar andere mannen, vrouwen en of koppels. Ook koppels, die een bi- ervaring willen opdoen krijg ik geregeld contact mee via de chat. Als je zelf geen Swing date hebt gehad en daar interesse in hebt, is deze site uiteraard het proberen waard. Het aanmeldproces is zeer simpel, je wordt eerst gratis lid en in een later stadium kun je ervoor kiezen om premium lid te worden als je meer wilt halen uit de site. Je hoeft je ook niet druk te maken dat je afgewezen zal worden. Merk je dat een koppel geen interesse heeft, ga dan lekker verder naar de volgende gebruikers. Ik heb misschien een beetje geluk, maar dezelfde dag had ik al een Skype sexdate met een super sexy vrouw. Ze voelde zich eenzaam en wilde wat erotische aandacht. Voor een ieder is er wat wils op deze site, als je daar maar open voor staat.

  Sterke punten
  De site bestaat gelukkig niet alleen uit koppels. Er zijn ook genoeg mannen en sexy vrouwen, die zelf single zijn en zoeken naar een koppel voor een swing date en meer.

  Zwakke punten
  Ik heb geen cons. De site is gewoon goed in elkaar gezet en ik vindt het fijn om op te staan en een leuke bericht in mijn inbox te zien. De aandacht, die je krijgt, krijg je echt niet op andere sites.

Bezoek 121 Swinging

Schrijf een review